Ma - Vr : 8u30 > 18u30. Gesloten : dinsdag- & zaterdagnamiddag


  Contact : Tel. 09/230 91 25 - Brusselsesteenweg 713, Gentbrugge

Medewerker info

Simon Krols

Simon loopt met glans zijn stage bij Apotheek Sara Tsjoen te Melle en Gentbrugge. Eens afgestudeerd zal Simon gedurende 2 maanden werken bij ons waarna hij start met zijn doctoraatsstudie. Simon profileert zich in de goede zorgverlening naar de patiënt toe, stelt graag uw medicatieschema voor, overloopt uw medicatiegebruik en voorkomt interacties.


Wij zijn graag uw gezondheidsadviseur.

De kerntaak van de apotheker  is de patiënt bijstaan in het correcte gebruik van medicatie ter behoud en ter verbetering van zijn gezondheid.

Waarom een huisapotheker?
Wij geven extra uitleg de eerste keer dat u een medicijn opstart en bespreken mogelijke bijwerkingen en interacties. Heeft u vragen over medicatie in combinatie met alcohol, rijden in het verkeer of kans op verslaving, dan helpen wij u graag verder. Uw huisapotheker kent u persoonlijk, en volgt uw gezondheid op van dichtbij.

Klantvriendelijkheid en goede service, onze prioriteit.
Een uitgebreide voorraad medicatie, voedingssupplementen en cosmetica. Meerdere leveringen per dag : indien een product niet voorradig is, kan het meestal de dag zelf nog verkregen worden. Als iets niet voorradig is, houden wij u graag via sms op de hoogte wanneer dit terug beschikbaar is. Wanneer bepaalde medicijnen moeilijk te verkrijgen zijn of indien u op zoek bent naar bepaalde producten in buitenland, doen wij ook steeds onze uiterste best deze u te bezorgen.